Beoordelingen van Mister Panda Express Nijmegen

Recente recensies van Mister Panda Express Nijmegen

5 sterren na 9 reviews

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima gegeten. Poke bowls en sushi. Alles top

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was echt lekker. Order-process verliep ook vloeiend

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier bijna wekelijks. Heerlijk eten voor een goede prijs. De wokmaaltijden zijn werkelijk fantastisch, en het bijgerecht Gyoza Kip is fenomenaal! Zelden zo'n lekker gerecht geproefd!! Eten is altijd goed warm bij bezorging, en de hoeveelheid altijd ruim voldoende, zelfs voor de mensen met een grote maag. Via de mail wordt je zeer goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Een mailtje bij het plaatsen ervan, en een mailtje zodra de bezorger in de auto springt. Keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk !! En zeker erg makkelijk als het zo'n warm weer is en je zelf geen zin hebt om te koken.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel aardig maar beetje saai, nasi mag meer groente hebben. saté meer pit. extra sambal, beetje zuur en kroepoek. was aardig geweest. Gebakken banaan liever zonder extra suiker of suiker appart was zoet genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons geen verbeterpunten, het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk heerlijk gegeten, prima service en mooie nieuwe overzichtelijke bestelservice!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op afgesproken tijd klaar. Wij houden niet van paprika. Dit aangegeven bij bestelling. Er zat GEEN paprika in ons eten. Geweldig. Het eten was heerlijk. We komen zeker terug.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service,en heerlijk eten. Keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.