Beoordelingen van Mister Panda Express Nijmegen

Recente recensies van Mister Panda Express Nijmegen

5 sterren na 54 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker vers en dat proef je! Van het vlees tot de groente! Mijn vrouw is helemaal gek van de dragon roll uramaki, maar helaas stond die niet op de bestellijst van mr Panda Express. Hij stond nog wel op de ljst van thuisbezorgd. Dit hebben we in de middag aangegeven en in de avond stond de dragon roll al op het menu van panda express. Wat een service! Een dikke 10! Wij zijn al een tijd een tevreden klant, zowel bezorgen als eten in het restaurant. En dit zullen wij blijven, wat een kwaliteit en service, klasse!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede portie en prijs.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Nu de horeca weer moest sluiten. Weer afgehaald en wat hebben we weer heerlijk gegeten. Echt een aanrader.!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

2 wokgerechten besteld, kipsate, kleine loempiaatjes en kip teriyaki. We hebben bijna onze vingers erbij op gegeten. Absolute aanrader. Netjes op tijd klaar, meer dan genoeg en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wokschotel was heerlijk, met lekker veel groente.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ook met afhalen Toppertje

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bami en nasi was superlekker. Het zou mooi zijn als jullie ook een vegetarische variant zouden hebben.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook al moet het restaurant nu weer dicht, Mister Panda Express voor afhalen en bezorgen is nét zo lekker! Echt een aanrader om te steunen tijdens de Horeca Lockdown...

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! lekker gegeten en snel bezorgd!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk! ik woon in de buurt, echt fijn dat je hier kan afhalen! supersnel en lekker vers! Heerlijk!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Erg netjes en lekker allemaal

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pokebowl die ik heb gehad!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

eerste keer besteld, zeer goed bevallen! lekker sushi en snelle bezorging!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

snelle bezorging en lekker eten!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

hele snelle bezorging! vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! je proeft echt dat de sushi vers is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Sushi was erg lekker, goede kwaliteit

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel, 20 minuten eerder dan vooraf aangegeven. Bezorger bleef netjes op afstand en was beleefd. Eten was erg lekker!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een geslaagde kennismaking. Voor herhaling vatbaar. Alles was heel smakelijk, vers met een heerlijke bite. De standaard portie is meer dan voldoende.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk zoals altijd! Heerlijke smaakvolle sushi, de nasi met varkenshaas was top en zo ook de gyoza kip. Mister Panda blijft een absolute aanrader, zowel qua restaurant als voor thuis!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker en op tijd.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De wokschotels zijn heerlijk.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goed! Ben inmiddels vaste klant. Soms afhalen, soms lekker uitgebreid eten in de Goffertboerderij. Voor de kwaliteit van het eten, maakt het geen verschil.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, lekker heet nog en heel smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een zalm schotel een een pokebowl besteld, beide super lekker, bij de schotel zit geen groente of salade, dat je het weet.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere poke bowl kip!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker voor een prima prijs, op tijd bezorgd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten van uitstekende kwaliteit. Netjes op tijd geleverd. Echt een aanrader!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit verhouding van de poke bowls ondermaats; veel rijst en weinig vulling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Het eten was verrukkelijk

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en de wok maaltijd waren weer erg lekker! Wij bestellen ook altijd een portie friet erbij, omdat wij vonden dat de boerenfriet nog lekkerder is dan de friet van de meeste cafetaria’s. Ook onze dochter vond dat. Helaas heeft mr panda de friet gewijzigd, waardoor deze nu smakeloos was. Bezorging weer prima!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk , bami met pittige saus en heel veel kip erin

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De poke bowl met zalm was heerlijk!! De pisang goreng lekker krokant, alleen te weinig poedersuiker en het leek of de bananen overrijp waren, daardoor smaakten ze wat minder lekker dan normaal. Mijn man had saté schotel met friet, de friet was helaas niet te vreten.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoeel eten in het restaurant, als het eten bij bestellen is erg lekker en vers. Met bestellen voldoende eten, grote porties. Was weer erg lekker mr Panda! Zowel de shishi als de wok. Ga zo door!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom lekker gegeten en op tijd alles klaar staan.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! en ook echt niet normaal snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was prima, alleen de cassavechips was taai en oudbakken.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, lekker gegeten voor een prima prijs

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima gegeten. Poke bowls en sushi. Alles top

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was echt lekker. Order-process verliep ook vloeiend

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier bijna wekelijks. Heerlijk eten voor een goede prijs. De wokmaaltijden zijn werkelijk fantastisch, en het bijgerecht Gyoza Kip is fenomenaal! Zelden zo'n lekker gerecht geproefd!! Eten is altijd goed warm bij bezorging, en de hoeveelheid altijd ruim voldoende, zelfs voor de mensen met een grote maag. Via de mail wordt je zeer goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Een mailtje bij het plaatsen ervan, en een mailtje zodra de bezorger in de auto springt. Keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk !! En zeker erg makkelijk als het zo'n warm weer is en je zelf geen zin hebt om te koken.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel aardig maar beetje saai, nasi mag meer groente hebben. saté meer pit. extra sambal, beetje zuur en kroepoek. was aardig geweest. Gebakken banaan liever zonder extra suiker of suiker appart was zoet genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons geen verbeterpunten, het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk heerlijk gegeten, prima service en mooie nieuwe overzichtelijke bestelservice!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op afgesproken tijd klaar. Wij houden niet van paprika. Dit aangegeven bij bestelling. Er zat GEEN paprika in ons eten. Geweldig. Het eten was heerlijk. We komen zeker terug.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service,en heerlijk eten. Keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.