Facebook Instagram

Beoordelingen van Mister Panda Express Nijmegen

Recente recensies van Mister Panda Express Nijmegen

5 sterren na 255 reviews

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

, 21-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker.

, 09-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en snel bereid. Vriendelijk personeel.

, 29-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Verborgen juweeltje in hart van Nijmegen

, 07-04-2022

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stomd op tijd klaar en was goed warm en lekker

, 06-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit. Ook zeer lekker

, 01-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, maar de edamame bonen ontbraken helaas. Verder zoals altijd lekker.

, 24-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk om bij jullie een wok af te halen en altijd vriendelijk!

, 15-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Netjes goedverzorgd lekker en veel

, 13-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd en prima op tijd stond het voor ons klaar

, 13-02-2022

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Afhalen om 18.20, maar mijn bestelling stond al klaar & heeft goed gesmaakt. Aanrader!

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en alles goed ingepakt en op smaak

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Geen enkele klacht altijd super geregeld..jullie zijn toppers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Alles was bereid zoals besteld, extra wensen die ik had opgegeven in het commentaar bij mijn bestelling waren netjes opgevolgd. Het eten was lekker. Tevreden dus!

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten Alleen is de bestelling niet altijd compleet Maar wordt keurig nageleverd

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten goede service, vriendelijke bezorger

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op tijd bezorgd! Eten was erg lekker.

, 03-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Tomatensoep en saté waren heerlijk. De sushi was ook lekker, we hebben ervan gesmuld, maar een paar soorten vielen wat tegen omdat de avocado té hard was.

, 02-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 01-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, een verrijking voor de stad!

, 01-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk

, 20-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Na er aan gewend te zijn geraakt dat het altijd te laat was, was ik nu blij verrast dat het precies op tijd was. Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker! Echt voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 18-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 13-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Een aanrader! Bezorging ook volgens afspraak.

, 10-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch. Alles perfect.

, 10-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goede prijs-kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd. Goede mix van lekkere sushi / sashimi en ‘ouderwets’ Chinees

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker poke bowl (Y)

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vriendin en ik zijn weer heel blij dat er bezorgt word, alles was super lekker, meer dan voldoende en snel geleverd. Ook lief dat de bezorger heeft gewacht tot dat ik het beneden ophaalde. helemaal super bedankt.

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

aanrader!

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was perfect smaak ook erg goed. Jammer dat de kroepoek er niet bij zat. Dit zou op zich goed opgelost worden maar de coupon nog niet ontvangen. Bezorging was wat aan de late kant.

Reactie van Mister Panda Express:Beste Jorien, fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt. Inmiddels hebben wij de beloofde couponcode naar je opgestuurd. Nogmaals bedankt voor je bestelling en tot gauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles stond precies op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijke bediening. Kwaliteit en smaak waren uitstekend en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en bestelling binnen 20 minuten op kunnen halen. Volgende keer graag 1 extra portie wasabi erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke goeie sushi Top Stond keurig op tijd klaar

, 13-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, maar vooral goede service, vriendelijk, behulpzaam en meedenkend na een foutje mijnerzijds bij de bestelling. We komen nog eens terug binnenkort.

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer was de buikspek taai dus niet knapperig. En de maïskip idem dito, Jammer! Dit in tegenstelling toen wij bij jullie gegeten hadden ter plaatse.

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk dat het kan. Als vanouds top!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische nasi is heerlijk. Het was weer super lekker Bedankt 🙏

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snelle bezorging.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten, het was heerlijk!!! Dank jullie wel!!!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, fijn dat jullie aan persoonlijke wensen doen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit ! + snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals zo vaak was het weer heerlijk Ik ben helemaal dol op de vegetarische nasi 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling van 9 mei is mooi op tijd bezorgd en de kwaliteit was prima. Het was erg leuk dat ik vanwege moederdag ook nog een mooie roos cadeau kreeg. Dank hiervoor en tot een volgende keer

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top, heerlijk!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en lekker snel geleverd.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Aziatisch eten, vele malen beter dan een gemiddeld Chinees- of wokrestaurant. Aanrader!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en weer heerlijk gegeten!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Excellent, friendly, and professional service. Also safe and careful order pickup. The food is pretty good, with affordable prices.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, keer op keer goede kwaliteit

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Mr. Panda. Ik vind het fijn bestellen en het eten is goed. Maar in mijn geval altijd (tot nu toe 3x) een kwartier te laat. Zal ik de volgende keer dan gewoon een kwartier later wegrijden van huis? ;) ;) ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Ossenhaas in zwarte bonensaus. Portie was ook meer dan voldoende en ook nog kroepoek erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, Niet onze eerste bestelling bij jullie. Echter was hij deze keer wel kleiner dan alle voorgaande keren. Kwaliteit uiteraard top maar kwantiteit liet te wensen over. Uiteraard blijven we gewoon bij jullie afnemen dus ga zo door en blijf gezond!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en snel bezorgd

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heel lekker eten!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier regelmatig en het is altijd heerlijk vers eten, super aardig personeel en top service!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super👌 Thx

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd, attent.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel tevreden. Het eten smaakt heerlijk en ziet er altijd heel verzorgd uit. Waarschijnlijk bestel ik op 2de Paasdag weer twee maaltijden.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen weekend poké bowls afgehaald bij mr Panda, ze waren erg lekker en ook snel af te halen!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zeer smakelijke eten is snel bezorgd en is nog erg heet als het op tafel staat. Er is goed rekening gehouden met de bijzondere wens die we hadden.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van het bestellen tot aan het leveren van de producten niets dan lof. De kwaliteit van het eten was voortreffelijk. Zeker een aanrader.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgers zijn super vriendelijk en het eten is geweldig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker, alles vers! Heerlijk gesmuld!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en de pokebowl met zalm is fantastisch (wel veel, maar dat is niet erg). Bestelling stond al klaar toen ik deze op kwam halen. Jammer dat we niet daar mogen eten, maar dit is prima alternatief. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de atjar onder de Babi Pangang. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben een deluxe menu voor 2 personen besteld , herviel mij tegen dat het maar een half bakje ossenhaas en half bakje omelet bij zat. Voor 2 personen erg weinig.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer vertrouwd lekker !

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles vers bereid! Aanrader!!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wokbox met stoofvlees was vrij taai

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij het ophalen stond het eten al klaar. Netjes geregeld. Het eten was zoals altijd subliem.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 9 min. later, maar dat vind ik binnen de norm. Maaltijd mocht iets warmer zijn, maar ook nog binnen de norm. Het eten smaakte heel goed, ruim boven de norm, compliment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld, nu ook weer helemaal fantastisch lekker en super snel geleverd. Wij hopen spoedig dat we ook weer hier met vrienden kunnen gaan eten.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prim eten. Het was alleen 15 min te vroeg. Dat was niet zo handig ivm een andere bestelling

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

MOO OP TIJD EN GOED VERZORGD DANKJE WEL

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wokbox Sweet Sour Chicken besteld... Heerlijk! Meer dan genoeg ook. En zoals altijd ook nog een portie Gyoza kip erbij... niet omdat het anders niet voldoende is, maar omdat ik die gewoon TE lekker vind!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. En de bezorger was ook super vriendelijk.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

5 sterren! Bestellen ging gemakkelijk, afhalen was precies op tijd en het eten was heerlijk. Goed op temperatuur, goede afwisseling in gerechten en heerlijke smaken (we hadden beide Panda boxen). Zeker voor herhaling vatbaar!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, lekker warm, net meer speciaal dan de chinees! Top

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en flexibel, want moest de bestelling nog aanpassen en de bezorgtijd ook, maar dat was geen probleem

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goed

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker...!!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten en snel bezorgd

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het maandmenu was voldoende voor 2 personen. De gerechten waren erg lekker en gevarieerd. Ze waren goed verpakt zodat ze thuis nog goed warm waren.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was makkelijk besteld, op tijd bezorgd en heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijne en snelle bezorger, maar de soyabonen smaakten over de datum, het vlees vond mijn vriend niet smakelijk en de avocado in de sushi was steenhard. Tegenvaller.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Goed verzorgd. Dank je wel

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heel warm precies op tijd gebracht.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, maar 15 minuten te vroeg. Het eten was erg lekker, maar de kerriedriehoekjes uit het menu ontbraken.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, volle smaken en ruim voldoende voor 2 personen. We hadden 2 wokboxen en fijn dat mister Panda niet zuinig is met de groentes als bijgerecht. De bezorging was ruim op tijd.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vers, warm en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en gyoza waren heerlijk zoals áltijd. Telkens een bericht over de status van de bestelling is echt service. Bezorging was binnen verwachte tijd. Goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het eten!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. We hebben er van genoten. We hebben het zelf opgehaald en moesten wel lang wachten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Very professional, right on time and friendly. Very observant of the corona safety measures. Affordable.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig genoten van de sushi schaal! ruim voldoende voor ons vieren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krokante Peking eend was lekker krokant. Helaas werd de saus niet bijgeleverd, hierdoor was eten een beetje kaal.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, niet duur en razendsnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk. Bedankt mr Panda! De wokbox was genoeg en lekker vers eten. De Sushi was ook weer heerlijk. We hadden 5 soorten( uramaki mix en dragon roll) en alle soorten waren erg lekker. Maar onze favoriet blijft toch de dragon roll!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima 2 pers maaltijd... De vleesgerechten hadden wel wat warmer gekunnen, nu lauwig, bami was wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als het goed is wordt deze bestelling pas as. zaterdag 12 december om 18:00 bezorgd.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, goede smaak; Porties waren prima qua hoeveelheid. Precies op tijd gebracht. Volgens mij goede prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de gebakken bananen wat flauw van smaak waren. De rest was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke service aan de telefoon. Naast 2 wokboxen wilde wij graag extra groente bij onze bestelling. De Tjap - tjoy (gewokte groente) is toen geleverd zonder de nasi. Hebben heerlijk gegeten! Evt tip om in jullie menu de gewokte groenten toe te voegen als bijgerecht om los bij te kunnen bestellen. Wij komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging: tikkie aan de te vroege kant. Kwaliteit: goed van temperatuur, vers, heel smakelijk.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd netjes op tijd geleverd. Kwaliteit van het eten is super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief was de smaak. Die was prima. Het eten was ook goed warm. Dus de bezorging was ook in orde. Wat wel tegen viel waren de zeer kleine porties. Voor iets meer dan 20 euro (inclusief bezorgkosten) heb ik 2 kleine bakjes gekregen. Voor 3/4 gevuld met nasi. De portie in ogenschouw genomen is het gewoon te duur en daarom ook geen aanrader.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker hier gegeten, helemaal goed, nu maar een keer besteld. Echt super, op tijd, meer dan voldoende en lekker met alles er op en d'r aan.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, vooral de zalmrol! de bezorger was ook erg vriendelijk en op tijd.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte erg goed en was fijn optijd. Echter was de sushi van de week niet geschikt voor het vervoeren, het werd een knoeiboel in het bakje toen het bij ons aankwam. Smaakte wel heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Er was iets mis met onze eerste bestelling waardoor we die helaas niet konden op eten. Toen we contact opnemen hebben ze meteen hun excuses aangeboden en hebben we direct nieuw eten (en meer!) gekregen. Ontzettend netjes afgehandeld en heel erg lekker

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

netjes op tyd klaar eten goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging. Zeer goede service en geruime opties glutenvrij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en het smaakte heerlijk en was ook nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische lekker eten en veel keus om uit re kiezen. Het is allemaal lekker vers bereid,en de levering is keurig op tijd. In een woord geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker menuutje! Goede portie.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu voor 2 pers was heerlijk alleen zit er voor 2 personen te weinig bami bij, was maar een kleine bak.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

10+ voor het eten, buik is meer dan vol. Vriendelijk personeel, afhalen liep vlekkeloos en corona proof. Helemaal top!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en ruime porties voor 2 personen

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en heel lekker gegeten. Gaan we vaker bestellen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. We misten de saté bij het bezorgen. Gebeld en saté werd snel bezorgd met extra kroepoek erbij. Goede service.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de huis aan huis aanbieding die wij ontvingen, 15% korting en gratis bezorging niet werkte

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was precies op tijd, vriendelijke bezorger en er was rekening gehouden met onze wensen. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet heel warm meer. Wel lekker een goed verzorgd. Op een hoekje na heerlijke sashimi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer als genoeg.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en lekker Sushi !!!! bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker menu. Aanrader! Stipt op tijd. Goede prijs-kwaliteitverhouding, geen standaard Chinees menu, lekkere variatie en porties precies goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Lekker eten.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zondag eten besteld. Was heerlijk bereid. Wat was die Poké Bowl zalm lekker zeg. Dus.... wij bestellen zeker vaker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Happy Panda box besteld. Heerlijke verse sushi en dat proef je écht wel! Ook snel bezorgd, vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Vooral de kippasteitjes zijn een aanrader. Wel jammer dat ze de loempia's waren vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten voor een goede prijs. Echte aanrader!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Portie is goed. De verdeling rijst, vis, groente mag een beetje anders verdeeld worden. Nu heel veel rijst, weinig groente nog nog minder zalm. En ik miste eigenlijk nog een extra zakje sojasaus en wasabi. De smaak was wel goed.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd geleverd.. Gaan we vaker doen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Snelle service, superverse sushi . Top

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super en netjes verzorgd in bakjes, we hebben weer heerlijk gegeten, allen vraagje van mijn man of jullie ook yakitori spies in jullie menu kunnen zetten. Hoeven we niet meer naar een ander te gaan. 👏👏👏👍👍👍

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, goed warm en perfect van smaak!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pandan-menu was erg lekker. Voor herhaling vatbaar! Het afhalen ging soepel, want toen ik aankwam stond het al klaar.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten voldeed aan de verwachting. Wel jammer dat er nasi bij zat terwijl we bami besteld hadden.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Niets bijzonders. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 persoons menu besteld in Corona tijdperk, aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes op tijd, alleen misten we de sushibox dus die werd een half uur later pas bezorgd. Dat was jammer.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, niets aan veranderen.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Ditmaal zelf opgehaald, eten staat netjes klaar. Kinderen smullen steeds weer van de saté met friet en kroepoek. Wij ditmaal gekozen voor de babi pangang met friet en nasi. Echt een aanrader! Wij bestellen zeker snel weer!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Lekker eten.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we nu niet terecht kunnen in jullie restaurant, maar omdat we bij jullie kunnen bestellen, genieten we toch van jullie gerechten! Het was weer heerlijk...

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De poke bowl kip was weer super lekker!! Mijn vriend had een ossenhaas wokbox. Die was lekker, maar het sausje was niet zo bijzonder.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en warm! Bezorger zeer vriendelijk en het eten werd erg snel bezorgd. Een aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker vers en dat proef je! Van het vlees tot de groente! Mijn vrouw is helemaal gek van de dragon roll uramaki, maar helaas stond die niet op de bestellijst van mr Panda Express. Hij stond nog wel op de ljst van thuisbezorgd. Dit hebben we in de middag aangegeven en in de avond stond de dragon roll al op het menu van panda express. Wat een service! Een dikke 10! Wij zijn al een tijd een tevreden klant, zowel bezorgen als eten in het restaurant. En dit zullen wij blijven, wat een kwaliteit en service, klasse!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede portie en prijs.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu de horeca weer moest sluiten. Weer afgehaald en wat hebben we weer heerlijk gegeten. Echt een aanrader.!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

2 wokgerechten besteld, kipsate, kleine loempiaatjes en kip teriyaki. We hebben bijna onze vingers erbij op gegeten. Absolute aanrader. Netjes op tijd klaar, meer dan genoeg en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wokschotel was heerlijk, met lekker veel groente.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ook met afhalen Toppertje

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bami en nasi was superlekker. Het zou mooi zijn als jullie ook een vegetarische variant zouden hebben.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook al moet het restaurant nu weer dicht, Mister Panda Express voor afhalen en bezorgen is nét zo lekker! Echt een aanrader om te steunen tijdens de Horeca Lockdown...

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! lekker gegeten en snel bezorgd!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk! ik woon in de buurt, echt fijn dat je hier kan afhalen! supersnel en lekker vers! Heerlijk!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Erg netjes en lekker allemaal

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pokebowl die ik heb gehad!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

eerste keer besteld, zeer goed bevallen! lekker sushi en snelle bezorging!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

snelle bezorging en lekker eten!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

hele snelle bezorging! vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! je proeft echt dat de sushi vers is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Sushi was erg lekker, goede kwaliteit

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel, 20 minuten eerder dan vooraf aangegeven. Bezorger bleef netjes op afstand en was beleefd. Eten was erg lekker!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een geslaagde kennismaking. Voor herhaling vatbaar. Alles was heel smakelijk, vers met een heerlijke bite. De standaard portie is meer dan voldoende.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk zoals altijd! Heerlijke smaakvolle sushi, de nasi met varkenshaas was top en zo ook de gyoza kip. Mister Panda blijft een absolute aanrader, zowel qua restaurant als voor thuis!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker en op tijd.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De wokschotels zijn heerlijk.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goed! Ben inmiddels vaste klant. Soms afhalen, soms lekker uitgebreid eten in de Goffertboerderij. Voor de kwaliteit van het eten, maakt het geen verschil.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, lekker heet nog en heel smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een zalm schotel een een pokebowl besteld, beide super lekker, bij de schotel zit geen groente of salade, dat je het weet.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere poke bowl kip!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker voor een prima prijs, op tijd bezorgd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten van uitstekende kwaliteit. Netjes op tijd geleverd. Echt een aanrader!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit verhouding van de poke bowls ondermaats; veel rijst en weinig vulling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Het eten was verrukkelijk

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en de wok maaltijd waren weer erg lekker! Wij bestellen ook altijd een portie friet erbij, omdat wij vonden dat de boerenfriet nog lekkerder is dan de friet van de meeste cafetaria’s. Ook onze dochter vond dat. Helaas heeft mr panda de friet gewijzigd, waardoor deze nu smakeloos was. Bezorging weer prima!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk , bami met pittige saus en heel veel kip erin

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De poke bowl met zalm was heerlijk!! De pisang goreng lekker krokant, alleen te weinig poedersuiker en het leek of de bananen overrijp waren, daardoor smaakten ze wat minder lekker dan normaal. Mijn man had saté schotel met friet, de friet was helaas niet te vreten.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoeel eten in het restaurant, als het eten bij bestellen is erg lekker en vers. Met bestellen voldoende eten, grote porties. Was weer erg lekker mr Panda! Zowel de shishi als de wok. Ga zo door!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom lekker gegeten en op tijd alles klaar staan.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! en ook echt niet normaal snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was prima, alleen de cassavechips was taai en oudbakken.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, lekker gegeten voor een prima prijs

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima gegeten. Poke bowls en sushi. Alles top

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was echt lekker. Order-process verliep ook vloeiend

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier bijna wekelijks. Heerlijk eten voor een goede prijs. De wokmaaltijden zijn werkelijk fantastisch, en het bijgerecht Gyoza Kip is fenomenaal! Zelden zo'n lekker gerecht geproefd!! Eten is altijd goed warm bij bezorging, en de hoeveelheid altijd ruim voldoende, zelfs voor de mensen met een grote maag. Via de mail wordt je zeer goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Een mailtje bij het plaatsen ervan, en een mailtje zodra de bezorger in de auto springt. Keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk !! En zeker erg makkelijk als het zo'n warm weer is en je zelf geen zin hebt om te koken.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel aardig maar beetje saai, nasi mag meer groente hebben. saté meer pit. extra sambal, beetje zuur en kroepoek. was aardig geweest. Gebakken banaan liever zonder extra suiker of suiker appart was zoet genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons geen verbeterpunten, het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk heerlijk gegeten, prima service en mooie nieuwe overzichtelijke bestelservice!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op afgesproken tijd klaar. Wij houden niet van paprika. Dit aangegeven bij bestelling. Er zat GEEN paprika in ons eten. Geweldig. Het eten was heerlijk. We komen zeker terug.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service,en heerlijk eten. Keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.